Over mij


Beste bezoeker,

 

Van harte welkom op mijn site!

 

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Anne Schumacher en ik ben bioloog, redacteur, natuurgids en tekenaar.

 

Je zult op deze site ontdekken dat ik een grote passie voor natuur heb. Met bevlogen- en gedrevenheid ben ik sterk gemotiveerd mijn kennis over de natuur te vergroten en te onderzoeken hoe de mens met haar interacteert. Ik zet me ook graag in om mensen bewust te maken van deze interactie. We spelen immers een sleutelrol in het ecosysteem van de aarde.

 

Vanuit deze motivatie heb ik me tijdens de studie biologie aan de Wageningen Universiteit gespecialiseerd in ecologie, diergedrag en natuur- en milieueducatie. Hierna heb ik een mediatraject gedaan en nu werk ik als bioloog in de media.

 

Op deze site kun je vinden aan welke opdrachten ik werk of gewerkt heb en voor welk type banen of opdrachten ik ingezet kan worden, in loondienst of als zzp’er.

 

Ook laat ik je wat zien over wat ik in mijn vrije tijd doe, zoals tekeningen maken, fotograferen of een blog bijhouden met het thema natuur.

 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen, neem dan contact met me op. Onderaan deze pagina staan mijn contactgegevens.

 

Met vriendelijke groeten en een fijne dag!

 

Anne 


Contactgegevens

Telefoonnummer:

+31657587755

E-mail:

anne.j.e.schumacher@gmail.com

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/anne-schumacher-msc-a3889b59/

Instagram:

www.instagram.com/the_painting_biologist/